Piercing Info 

 

Pijn?

Een piercing kan veel pijn doen als hij verkeerd wordt aangebracht. Een goede piercer zal ervoor zorgen dat de prik niet langer dan een seconde duurt. Natuurlijk voel je het wel even, maar van echte pijn kun je niet spreken. Een verdoving is dus ook niet nodig. Het lichaam moet een natuurlijke reactie kunnen geven, maar dit is niet mogelijk na een verdoving.

Bepaalde geneesmiddelen en drugs, zoals pijnstillers, hasj, wiet, cocaïne, speed, XTC en LSD zullen de pijn en het angstgevoel versterken. Alcohol zorgt voor onnodig bloeden. Gebruik van deze middelen wordt afgeraden 24 voor en na de behandeling. 

 

Pistool?

Nee, geen pistool. 

Waarom niet? Omdat een pistool niet secuur genoeg werkt, meer pijn doet en onveilig is. Een pistool kan niet voldoende gesteriliseerd worden, omdat het grotendeels uit plastic bestaat. Alleen schoonmaken met alcohol of sterilon is niet voldoende.

 

Sieraad?

Het metaal dat gebruikt wordt bij een piercing is van groot belang. Het moet non-allergisch zijn en niet aangetast worden door lichaamsvloeistoffen en zuren, water, zout, oliën, crèmes zeep, shampoo enz. Het metaal van piercingsieraden moeten tot een hoge graad gepolijst worden, zodat het niet kan verkleuren of oxideren. Hierdoor krijgt het sieraad een glad, niet poreus oppervlak en gaat daarom de groei van bacteriën tegen. Omdat elk lichaam anders is, geeft elk lichaam een andere reactie. Overal het algemeen wordt gewerkt met titanium . Omdat de meeste mensen hier goed op reageren.

Nu Tijdelijk

€5,- korting

Op het laten plaatsen

van een piercing!

prijs goed piercing.jpg